Startende ondernemers

Heb je een briljant idee en heb je beslist om een eigen zaak te starten? Proficiat! Je mag je voortaan een ondernemer noemen. Samen met jouw enthousiasme zullen er ook heel wat vragen opduiken. Start je een eenmanszaak of een vennootschap? En wat is dan de best passende vennootschapsvorm? Welke formaliteiten moet je vervullen? Heb je een degelijk business plan opgesteld zodat jouw zaak alle kans op slagen heeft? Kan je het werk alleen aan of ga je op zoek naar personeel?

Je merkt het, er duiken aardig wat vragen op als je de beslissing hebt genomen om zelfstandig te worden. Als je dan kunt rekenen op een coach met kennis van zaken die de juiste vragen stelt en meteen ook de weg wijst, zal je al snel merken dat je op korte tijd grote stappen vooruit zet.

Kan je zo een coach gebruiken? Maak dan vandaag nog een afspraak.

Ervaren ondernemers

Tijdens gesprekken merken we dat een groot aantal ondernemers de stap niet durft zetten om hun huidig accountancy- en boekhoudkantoor te verlaten, ook al zijn te niet tevreden over de geleverde diensten. Een onterechte angst aangezien de overdracht van de boekhouding van een onderneming wettelijk is geregeld en volgens de deontologie van het beroep verloopt.

Overweeg je een nieuwe partner op het vlak van accountancy, boekhouding en fiscaliteit? Kom dan zeker langs en maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Heb je liever dat wij bij jou langskomen? Ook dat kan! Tijdens het gesprek geven we een helder en transparant antwoord op al jouw vragen en lichten we graag onze werkwijze toe.

Ben je overtuigd van onze expertise en beslis je na ons gesprek om verder met ons samen te werken, dan regelen wij de overname van het dossier met jouw voormalig boekhouder. Meteen daarna maak je kennis met jouw dossierbeheerder die zal fungeren als jouw centraal aanspreekpunt. Hij of zij zal in overleg met zaakvoerder William Jansegers jouw onderneming voortaan op de voet volgen.

© Copyright - Fisaccount 2016-2019

Support by Conversal