Kennis & ervaring

Meer dan 30 jaar kennis en ervaring. Dat is waar we bij Fisaccount het verschil maken. Een kantoor met een stevige reputatie op het vlak van accountancy, fiscaliteit en zakelijk advies voor ondernemingen én hun zaakvoerders. Ervaring die wordt aangevuld met de frisse inbreng van een dynamisch team dat zich permanent bijschoolt en zo op de hoogte blijft over de meest recente wijzigingen die van belang zijn voor uw onderneming.

Een persoonlijke begeleiding staat centraal in alles wat we doen. We zorgen voor de financiële, fiscale en zakelijke begeleiding van zowel onderneming als zaakvoerder.

Dat betekent dat we verder gaan dan enkel ondersteuning bieden op het vlak van boekhoudkundige verplichtingen. Voor onze klanten zijn we meer dan een boekhoudkantoor. We zijn partners en zakelijke raadgevers en denken proactief met hen mee.

We adviseren zowel vrije beroepers, familiale, kleine en grote ondernemingen. Onze expertise reikt over verschillende sectoren heen. Zo zijn we onder meer actief in: bouw, promotie, voeding, ICT, non-profit, zakelijke dienstverlening en de medische sector.

Visie & passie

Fisaccount werd in 1985 opgericht door William Jansegers. Vandaag is hij nog altijd zaakvoerder en de drijvende kracht achter dit succesvol kantoor dat ondertussen is uitgegroeid tot een van de meest gerenommeerde in de streek. De kantoren van Fisaccount bevinden zich in Asse op een makkelijk bereikbare locatie met ruime parkeergelegenheid.

Zijn visie en filosofie zijn die van een echte ondernemer. Cijfers zijn voor William een passie maar geen doel op zich. Uiteraard zorgt hij met zijn kantoor voor de boekhoudkundige verplichtingen van elk van zijn klanten maar belangrijker vindt hij het om ze bij te staan met correct en gefundeerd zakelijk advies.

Meteen ook de reden waarom klanten van Fisaccount op regelmatige tijdstippen vrijblijvend worden uitgenodigd om de cijfers, stand van zaken en toekomstplannen samen met hem te bespreken. Met zijn meer dan 30 jaar ervaring weet hij als geen ander de juiste vragen te stellen en is hij een prima klankbord bij het nemen van zakelijke beslissingen op basis van transparante en correcte cijferanalyses.

Het team

William Jansegers

William Jansegers

Zaakvoerder – Accountant belastingsconsulent I.A.B.
Jan Jansegers

Jan Jansegers

Stagair boekhouder - fiscalist B.I.B.F.
Dorien D’haeseleer

Dorien D’haeseleer

Dossierbeheerder
Leen Fierlafijn

Leen Fierlafijn

Stagair accountant - belastingsconsulent I.A.B.
Tim Bauwens

Tim Bauwens

Stagair boekhouder - fiscalist B.I.B.F.
Marie Christine<br />Van Meenen

Marie Christine
Van Meenen

Administratief bediende
Rebeca Acero Ñaupas

Rebeca Acero Ñaupas

Administratief bediende

© Copyright - Fisaccount 2016-2019

Support by Conversal