Persoonlijke dossierbeheerders

Bij Fisaccount staat onze persoonlijke aanpak centraal. Elke klant kan op elk ogenblik bij zijn of haar persoonlijke dossierbeheerder terecht die meteen ook fungeert als uw vast aanspreekpunt binnen ons kantoor. Aangezien uw dossierbeheerder altijd perfect op de hoogte is van de actuele stand van zaken van uw dossier verloopt de communicatie uitermate vlot en tijdsefficiënt.

Om de uitstekende kwaliteit van ons advies te garanderen overleggen onze medewerkers vaak intern of met andere externe partners. Het zorgt ervoor dat we uw vraag vanuit verschillende standpunten (fiscaal, juridisch,…) benaderen en zeker zijn van de voor u best passende strategie of oplossing.

Moderne technologie

Fisaccount is een modern kantoor dat gebruik maakt van de meest recente technologieën om uw boekhouding in een minimale tijd te verwerken. Heel veel handelingen gebeuren is ons kantoor op basis van scantechnologie wat resulteert in tijdswinst bij het beheren van uw dossier.

De tijd die we daar winnen gebruiken we om uw cijfers grondig te analyseren zodat we u tijdens onze overlegmomenten gericht kunnen adviseren. Een proactieve aanpak waarmee we het verschil maken.

Op- en afhaalservice

De kwartalen volgen elkaar snel op. Een nauwkeurige boekhouding is van essentieel al zult u het merendeel van uw tijd vooral bezig zijn met uw eigen klanten en het runnen van uw zaak. In de praktijk zien we daardoor dat het tijdig komen afleveren van alle documenten vaak niet zo evident is voor drukbezette zaakvoerders.

Als antwoord biedt Fisaccount daarom een extra dienst aan: de makkelijke op- en afhaalservice. We komen de documenten bij u ophalen en brengen ze na verwerking terug bij u op kantoor.

Permanente opleiding

Permanent op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied is van cruciaal belang. Enkel op die manier kunnen we onze klanten correct adviseren.

Al onze medewerkers worden daarom intern en extern opgeleid. Doorheen het jaar nemen ze deel aan tal van congressen en seminaries waar ze de nieuwste ontwikkelingen op vlak van vennootschapsbelasting, personenbelasting, btw en vennootschappen op de voet volgen.

Daarnaast heeft elke medewerker toegang tot meerdere betalende digitale kennisdatabanken waar ze informatie kunnen opzoeken en verzamelen om zo correct mogelijk te antwoorden op de vragen van onze klanten.

© Copyright - Fisaccount 2016-2019

Support by Conversal